Házasok hete – 2016.02.13., Csongrád

A házasok hete rendezvényre meghívott minket kedves esküvői dekoratőr ismerősünk Csongrádra. Nagyon szívesen mentünk az eseményre, ahol volt kiállítás dekorációkból, ruhabemutatók, virágkötészeti bemutató, komolyabb és viccesebb előadások mind-mind az esküvő és a házasság jegyében.

Amíg a színpadon a különféle stílusú ruhakölteményekben, és a színpad mellett az élőben készített virágcsodák elkészültében gyönyörködhettünk, ezekkel párhuzamosan a házigazdák minden szolgáltatót mikrofonvégre kaptak, és megtudakolták, hogy ki hogyan tudja segíteni a házasulandó párokat a nagy esemény előtt. Az interjúalanyok közt a szolgáltatók mellett házaspárok is megjelentek, akik a múltat (70 éves házasok) és a jelent (2 éves házasok) képviselték. A rendezvényre ellátogatók még egy kis kulináris élményben is részesülhettek, amikor is az éttermek és cukrászdák mutathatták be magukat és termékeiket, amiket meg is lehetett kóstolni.

Az egész rendezvény kellemes időtöltést jelenthetett mindenkinek, aki már házas vagy még csak most készül a házasságra, netán a nagy kérdés feltevése (vagy megválaszolása) előtt áll.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Sorry, no post found!
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.atiwedding.hu/wp-content/uploads/2017/01/hazasok-hete-07.jpg); }