I. Őszi Esküvő Kiállítás 2015.11.06-07.

I. Őszi Esküvő Kiállítás 2015.11.06-07.

2015. november 6-7-én első alkalommal került megrendezésre a Hungexpon az Őszi esküvő kiállítás, ahova meghívást kaptunk feleségemmel az esküvői dekorációnkat is készítő kedves hölgytől (Lili Dekor / Fazekas Lívia).

Úgy gondoltuk, hogy ha már a mi esküvőnket felejthetetlenné tette a fantasztikus díszítéssel, segíthetünk mi is annyival neki, hogy jelen vagyunk a kiállításon egyfajta referenciaként.

A két napos rendezvény sok látogatót vonzott, így volt lehetőségünk egy kicsit a másik oldalra is betekintést nyernünk. Sok párnak ajánlottuk és meséltük el az élményeinket, tapasztalatainkat, és csak remélni tudjuk, hogy ezzel be tudtunk csalogatni pár potenciális ügyfelet, akiknek hasonló élményben lesz részük, mint nekünk 2015 nyarán, az esküvőnkön.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.atiwedding.hu/wp-content/uploads/2017/01/oek-2015-e1509634795609.jpg); }