II. Őszi Esküvő Kiállítás 2016.11.05-06.

A tavalyi I. Őszi Esküvő Kiállításon még csak segédkeztem a Fazekas Lívia vezette Lili Dekor lelkes csapatának. Idén azonban már önálló esküvőszervezőként vehettem részt a II. Őszi Esküvő Kiállításon 2016. november 5-6 között. A standot ismét a Lili Dekorral oszthattam meg, aki csodaszép díszítéssel tette pompássá a helyünket.

Ezen a fantasztikus, nagyszabású rendezvényen idén 300 szolgáltató vett részt, köztük ruhaszalonok, éttermek, egzotikus helyszínek (pl: külföldi esküvő, esküvő hajón), fotósok, videósok (köztük drón is), dekorosok, gyűrűszalonok és sokan mások, akiknek mind az volt a céljuk, hogy a legjobb szolgáltatást kínálva hívják fel az ifjú párok és érdeklődők figyelmét.

Örömmel tapasztaltuk, hogy a mi standunknál is sokan fordultak meg. Voltak, akik teljes szervezéshez kértek fel és voltak olyanok, akik csak a szervezés 1-1 részében igényeltek segítséget vagy azt szeretnék, hogy ott legyek a Nagy Napjukon és gondmentessé tegyem az esküvőjük minden percét.

Jó volt látni a helyenként csodálkozó tekinteteket, hiszen az esküvőszervezés főként női szakmaként ismert. Meglepődtek, de örültek neki, hogy egy férfi esküvőszervezővel találkoztak.

A 2. nap végére a látogatói létszám elérte a 6.200 főt, ami remek eredmény, hiszen sikerült túlszárnyalni a tavalyi évi látogatottságot. Remélhetőleg jövőre még ennél is többen látogatnak ki, amikor is már nemzetközivé tervezik tenni az eseményt a szervezők.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.atiwedding.hu/wp-content/uploads/2017/01/oek-2016.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: rgba(0, 0, 0, 0.3); }