Skanzeni esküvő

Miért pont a Skanzen? Mert kiszabadulhatunk a város hétköznapi, rohanó világából. Budapesttől 20 km távolságra, festői környezetben található a szentendrei Skanzen.

Ez a 60 hektáros területen elterülő szabadtéri néprajzi múzeum nem csak kiállításokra ideális, hanem több hely közül lehet választani, ahol fogadásokat, rendezvényeket, esküvőket is kényelmes körülmények között meg lehet szervezni.

A Skanzen területén a vendéglátás teljes körűen biztosított. A Magyarország 8 különböző tájegységét (Észak-magyarország, Felföldi mezőváros, Felső-Tiszavidék, Alföldi mezőváros, Dél-Dunántúl, Bakony és Balaton-felvidék, Nyugat-Dunántúl és Kisalföld) bemutató helyszínek közül bárki megtalálhatja a neki ideális helyszínt, ahol az 50 főtől a 250 főig elférnek a vendégek és jól tudják magukat érezni.

Ha esküvőt szerveznek ide, akár a természet lágy ölén megtartható mindkét szertartás. A polgári és az egyházi is, ugyanis a Skanzen négy templommal rendelkezik.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.atiwedding.hu/wp-content/uploads/revslider/home-wedding-planning/background_04.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: rgba(0, 0, 0, 0.3); }