VI. Wedding Pop-up Bazár esküvő kiállítás 2017.02.25.

2017.02.25-én a Big Day és az Esküvő Classic Magazin szervezésében egy fantasztikus környezetben hangulatos, retro stílusú helyszín, a Brody Club Life adott helyet a VI. Wedding Pop-up Bazár esküvői kiállításnak. A helyszínen több mint 50 szolgáltató volt jelen, akik a sok éves tapasztalatukkal segítettek az itt megjelent ifjú pároknak. A kiállításon több szolgáltató tartott workshopot amivel megpróbáltak segíteni a menyasszonyoknak és a vőlegényeknek az esküvőjük szervezésében.

• BEAUTY WORKSHOP
Körmendy-Szomoru Kata esküvői stylist jóvoltából. Milyen szempontok szerint válasszunk ruhát, milyen alkathoz milyen szabás illik?
• KREATÍV WORKSHOP
Profi szakemberek tartanak az érdeklődőknek DIY foglalkozást, ahol megtanítják az egyszerű, de látványos sütik, kiegészítők elkészítését – hogy Te is kiélhesd a saját kreativitásod!
 Léggömbdekorációk az esküvődön – Zeke Erika jóvoltából a BalloonLifetól
 Süti dekorálás Miss Cupcake segédletével.

• GYORSTALPALÓ WORKSHOP
Profi szakemberek készítenek fel az esküvő megszervezésére, előkészületekre, hogy elkerüld a buktatókat, élvezetes legyen a folyamat és – másé helyett – a Ti világotok tükröződjön mindenben.

 Miért a szertartásvezető? Hogyan és miért válasszunk szertartásvezetőt, mitől lesz maradandó élmény a szertartás? – Molnár Judit interaktív előadása volt hallható.
 Esküvői dekoráció – menyasszony a létrán! – Hasznos tanácsok a dekorálásról Fazekas Líviától – Lili Dekor
 Kitörő hangulat! – Hogyan válassz DJ-t, zenészt az esküvődre, Palánszky Tamás látott el hasznos tanácsokkal.
 Esküvő szervezői gyorstalpaló – Varga Barbara tolmácsolásában
(forrás: https://www.facebook.com/events/568360790036149)

Ezen felül még voltak divatbemutatók, ahol a menyasszonyok megcsodálhatták a különböző ruhakölteményeket, amiből ötleteket meríthettek, hogyan nézzen ki saját ruhájuk. A kiállítást nem csak ifjú párok látogatták meg, hanem szolgáltatók is, akik az esküvőiparban dolgoznak, és partnerkapcsolatot kerestek. Azok az ifjú párok, akik nem tudtak eljönni erre a kiállításra, ne csüggedjenek! Ősszel lesz rá lehetőségük újabb Wedding Pop-up Bazár kiállításra eljönni.

TAGS:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.atiwedding.hu/wp-content/uploads/2017/11/vi-wpb-fejlec.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: rgba(0, 0, 0, 0.3); }